A székesfehérvári "Face and Soul" Arcklinika munkatársakat keres!

Dolgozz egy exkluzív magánklinkán a város szívében!

Mi is az a "Face and Soul" arcklinika?

A „Face and Soul” Arcklinika egy fogorvos és egy plasztikai sebész álmából született professzionális esztétikai központ. 

Székesfehérvár legexkluzívabb részén nyitott magánklinikánkon a pácienseinket gondosan megtervezett, személyre szabott, gyakran több éves kezelési terv alapján kísérjük végig az egészséghez és az önbizalomhoz vezető úton.

Nézz bele a klinikánkról készült adásba!

TV2 Innovátor (2024.01.07)

Az arc tükre a lelkünknek: leolvasható róla, mennyire gyűrt meg minket az elmúlt időszak és éppen most hogy érezzük magunkat. A Face and Soul Arcklinikát két jóbarát Dr. Jenei András fogorvos és Dr. Szabó Szilárd plasztikai sebész közös álma hívta életre, és ők garantálják a magas szakmai színvonalat. Ez a központ az első, ahol az arc és a lélek kezelése egységesen megvalósul. A Face and Soul, mint az igényes esztétikum nagykövete, a noninvazív és miniinvazív plasztikai beavatkozásokat és az esztétikai fogászatot ötvözi, miközben a lélekgyógyászat is helyet kapott. Ez a hármas összefonódás teszi egyedülállóvá a Face and Soul Arcklinikát a szépészet területén.

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

Maximálisan támogatjuk a szakmai fejlődésedet

A szépségipar prémium szegmensében dolgozunk, és ezen a pályán a világ legjobbjaival szállunk versenybe. Ez csak olyan csapattagokkal lehetséges, akik szakmájuk legjobbjai – vagy azok akarnak lenni – és ezért tesznek is. Ehhez biztosítunk minden tanulási lehetőséget a könyvektől a konferenciákon át az elméleti és gyakorlati képzésekig, méghozzá annak arányában, hogy mennyire bizonyítod, hogy alkalmazod is a tanultakat.

Lépésről lépésre, pontosan kidolgozott képzési terv alapján fogod megszerezni azt a tudást és gyakorlatot, amellyel önállóan is biztonsággal fogod tudni elvégezni a feladatiadat. Legyen az adminisztratív munka, asszisztensi tevékenység, vagy a kompetenciaszintednek megfelelő esztétikai kezelés. 

Elméleti képzés

Új kezelések, vagy új technológiák bevezetésénél a csapat közösen vesz részt az elméleti képzésen. Fontosnak tartjuk, hogy azok is személyes tapasztalatot szerezzenek, akik személyesen nem vesznek részt a kezelésekben.
Az itt megszerzett ismeretekből szakmai protokollt és oktatási anyagot készítünk. 

Gyakorlati képzés

Az elméleti oktatást követően lehetőséget biztosítunk arra, hogy a tanultakat a gyakorlatban is kipróbáld. Ilyenkor általában „modelleken” (általában ismerősökön, rokonokon), vagy egymáson gyakorlunk.
A nagy értékű kezelések ingyenes felajánlása nagyon menő lehet az ismerősök körében!

IMG_5844 tiny

Személyes támogatás

Az elméleti és gyakorlati felkészülés után már engedünk önállóan dolgozni, de soha nem fogunk magadra hagyni!  

Ilyenkor is számíthatsz személyes segítségünkre.

Mit tudunk ajánlani?

01.

Tiszta, átlátható feladatok

A teendőidről pontos leírást fogsz kapni, mindig tudni fogod, hogy mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy Te is és mi is elégedettek legyünk a munkáddal. 

02.

Versenyképes jövedelem

Kiemelkedő embereket keresünk, így tudjuk: kiemelkedő bért is kell fizetnünk.
A fizetésemelkedésed mértéke egyenes arányban lesz a teljesítményeddel, melyre objektív mérőrendszert alkalmazunk, és piaci átlag feletti növekedést érhetsz el.

03.

Sikerélmény, elégedettség

Klinikánk az elegancia és kényelem jegyében született, olyan kezeléseket nyújtva, melyek lenyűgöző eredményeket hoznak. Így a siker és az elégedettség garantált.
Ha velünk tartasz, ezt hamarosan Te magad is megtapasztalhatod.

04.

A közösség megbecsülése

Mindent megteszünk azért, hogy nálunk dolgozni egyfajta rang legyen a városban, és minden munkatársunk büszke lehessen arra, hogy a tagja ennek a csapatnak.

OK, rendben eddig tetszik. De mi lesz a magánéletemmel?

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink egyensúlyt találjanak a munka és a családi élet között. Tisztában vagyunk vele, hogy a családod melletti jelenléted – nem csak fizikailag, hanem érzelmileg is – rendkívül fontos. Munkaidőben teljes odafigyelést és elkötelezettséget várunk el, de munkaidőn kívül garantáljuk, hogy nem zavarunk, így teljes mértékben a családodra koncentrálhatsz. Rugalmas munkarendünknek köszönhetően nem kell lemondanod a gyermeked iskolai rendezvényeiről vagy a hétvégi családi programokról – nálunk biztos lehetsz benne, hogy ezeket a különleges pillanatokat zavartalanul élvezheted.

És hogy kikkel fogsz együtt dolgozni?
Ismerd meg a csapatunkat!

Dr. Jenei András

Fogorvos, címzetes főorvos

Dr. Szabó Szilárd

Sebész, plasztikai sebész főorvos

Pataki Zoltán

Irodavezető

Szakácsné Kerbel Tímea

Klinika vezető

Dr. Jenei-Kálmán Andrea

Fogorvos

Dr. Mozsolits Zsófia

Szájsebész

Dr. Palánkai Lili

Fogorvos rezidens

Kovács Lilla

Arcklinikai referens

Jakab Lenke

Kozmetikus

Lehet hogy Te leszel????

Az alábbi pozíciókra keresünk jelenleg munkatársat:

Pszichológus

Ha velünk dolgozol, nem kell aggódnod amiatt, hogyan találnak meg a kliensek. Képzettségednek és módszerednek leginkább megfelelő klienseket fogjuk hozzád irányítani. 

Nyugodt, hangulatos rendelőt biztosítunk a terápiás munkádhoz Székesfehérvár sétáló utcájának legszebb részén, a technikai háttér sem téged terhel.
A klienseket gyakorlott pszichoterapeuta által végzett előzetes igényfelmérő ülést követően irányítjuk hozzád, és végig díjtalan szupervíziót és pszichiáteri hátteret biztosítunk számodra. 

Természetesen a saját klienseiddel sem kell megszakítanod a kapcsolatot, őket is kezelheted nálunk, a szupervízió ebben az esetben is rendelkezésedre áll. 

Plasztikai sebészeti / bőrgyógyászati asszisztens

Ebben a pozícióan a munkaidőd egy részében plasztikai sebészeti és bőrgyógyászati konzultációkhoz, minimál invazív beavatkozásokhoz (botox, feltöltések, szálbehúzás, lézer kezelések) és kisebb hagyományos és lézeres műtéti beavatkozásokhoz fogsz majd asszisztálni. 
A munkaidőd egy nagyobb részében részt veszel a pácienseink felvilágosításában, tájékoztatásában, és a legkorszerűbb esztétikai gépi kezeléseket fogod végezni a Hozzád rendelt pácienseken.

Recepciós

Bőrgyógyász szakorvos

Dolgozz kényelemben és luxus körülmények között, ahol a legkorszerűbb eszközökkel végezheted munkádat!
Nálunk a klasszikus bőrgyógyászati szakrendelésen túl lehetőséged lesz kisebb lézeres vagy hagyományos műtéti beavatkozások, minimál invazív esztétikai kezelések (botox, feltöltések, szálbehúzás, ablatív lézer kezelések) és  a legkorszerűbb gépi esztétikai kezelések elvégzésére. A műtétekhez és a gépi kezelésekhez szakképzett személyzetet, és szükség esetén oktatást is biztosítunk. Plasztikai sebészeti konzultációval is örömmel segítjük a munkádat.

Fogorvosi asszisztens

Dentálhigiénikus

Sminktetováló